Călin Geambașu și iubita, scandal monstru: Am ridicat vocea la ea o singură datăCălin spune că el s-a înțeles foarte bine cu fostele iubite. Și cu fosta soție cu care se mai întâlnește din când în când în parc, împreună cu copiii lor. Ba mai mult, Angelica ar fi uneltit în trecut și ar fi reușit să îl despartă pe Călin de soție.
#AccesDirect #Antena1

➠ Abonează-te la canalul nostru:
Urmăreşte „Acces Direct” şi pe:
➠ TV Antena 1, de luni până vineri, de la ora 17:00.
➠ Site:
➠ liveVIDEO şi emisiunea integrală, doar pe
➠ Facebook:

YouTube network: Antena TV Group

source: https://krescentmoon.net/

Xem thêm các bài viết về Giải Trí: https://krescentmoon.net/category/giai-tri/

40 Comments

 1. Copilul nu are o educatie si un mediu ok cine stie ce reguli are si copillul asta mosteneste din familie cand va fii adult

 2. enervanta, fara bun simt fata de invitati si telespectatori aceasta mirela vaida,vb peste toata lumea si intrerupe lumea din vorbit.o nesimtita.

 3. Numai cine a avut o relatie cu astfel de oameni poate intelege cu adevarat cat de manipulatori si distructivi sunt acesti psihopati!!!…Saracul copil e pe mainile acestui bipolar 🙁

 4. Saracuta de ea! De mult trebuia sa iasa din relatia asta distructiva,toxica! El este un psihopat,cu siguranta si asta! O dovedesc faptele lui! In vorbe cauta logica,pe care nu o are.Este dus,dus din realitate!Trebuie sa fugi de dracu,Angi!

 5. Că-lin lin lin, ești câ că CĂ CĂCĂ CI OSSSS, păcat că ești fiul MARELUI OM, DOMNUL Giambașu SEÑOR. Cum ai PUTUT ieși, așa UN EȘEC UMAN. PĂCAT că MAMA NATURA face și GREȘELI și rebuturi !!!!

 6. Codoi vine de la CO2 (formulă chimică a dioxidului de carbon) și era porecla Elenei Ceaușescu,cum bine se știe.Dementul demenților!

 7. Mecanismul invocat este rodul minții lui bolnave , pentru că tot prin corespondență,chestionare & înregistrări s-a consumat și scandalul cu mama ( căreia nu-i spune mamă ,ci Codoi!) și tatăl său,Petre Geambașu…

 8. Are manifestari si grimase care demasca clar devieri psihice.Sa te tot certi de nebun cu toata planeta,nu-i a buna.Ii face placere,se vede,se hraneste din conflicte.

 9. S ar putea ca voi sa nu l intelegeti si sa faceti o greseala cand il judecati . Psihologii trebuie sa spuna daca àre sau nu probleme.

 10. Cum e posibil ca tribunalul sa dea colilul acestui om bolnav mintal???Ce judecator corupt,idiot a incredintat copilul acestui schizofrenic????

 11. Asta e bolnav psihic,sigur !!!E schizofrenic,vai de tine de paranoic ! Huo ! La balamuc cu tine,acolo sa stai inchis sa nu distrugi viata baiatului.

 12. pai nu a luat o de nevasta ca sa nu aiba dreptul la averea lui !!!nu e clar ????ea pleaca cu plasa in mana din casa si el ramane cu tot.omul asta trebuie internat la nebuni cu tratament …femeia a trait in teroare …nu cred ca ar fi avut curaj sa ii spuna in fata ceva nebunului asta .asta se crede Dzeu …

 13. Calin , in razboaiele tale cu parintii sau cu lumea in general…………… de-alungul celor 10 ani sotia ta ti-a fost ALATURI , sotia cu care azi te razboiesti… Copilul poate candva va merge la ea , tu vei ramane SINGUR , si fara parinti , si fara copil si fara sotie…. asta e ce doresti ?!

 14. Ea zice ca la baza este psiholog dar cand l-a cunoscut pe dementul asta nu a vazut ca are probleme cu capul,cum dracu sa faci copil cu un psihopat

 15. Bipolar, folosesc acest om pt raiting. Promovarea bolilor psihice pe baza carora se fac materiale de kkt de emisiune pt raiting….

 16. "Ce face fata asta ca noi vedem cum traieste cat de bine…" Ha Ha Ha asta chiar e dus cu pluta, parca a gasit-o pe nevasta-sa in sant si a spalat-o a hranit-o, a pus-o sa doarma pepernuta la usa ca sa nu mai doarma in strada ca o amarata ce era… Ha Ha Ha… cat de bine traieste…

 17. Asta e un frustrat, fara o meserie acum probabil, fara femeie, fara parinti, fara prieteni probabil… si atunci hai sa fac scandal la televizor ca ma simt mai bine asa…

 18. Intrebarea este ce fel de psiholog este mama copilului daca ea nu si-a dat seama de deviatiile acestui individ? Copilul saracul creste direct educat in mentalitatea ca mama, femeia este utimul gunoi pe acest pamant, in masura in care acest copil vede cum tatal lui o trateaza pe propria lui mama, bunica CO2 si pe toate celelalte femei probabil… Nici un fel de respect… Este trist

 19. Iar a aparut idiotu asta ? De ce naiba nu-l internati la nebuni pe psihopatu asta ? Daca copilu locuieste cu acest idiot atunci este clar ca nu exista justitie in tara asta .

 20. Psihopat in libertate frate!fereasca bunul Dumnezeu de așa bolnav!cum da statul asta copii la așa bolnav?sa l inebuneasca și pe acest copil!

 21. Toti din jurul lui sunt cu probleme,numai el este corect.Este dement rau are nevoie sa se trateze…clar are nevoie de ajutor..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *