Scandal monstru la vârful justițieiBlocaj total în Justiţie. Preşedintele CSM, Lia Savonea a anunţat că va sesiza CCR în conflictul cu ministrul Justiţiei, Ana Birchall, pe care o acuză de ingerinţă în activitatea procurorilor şi de subminare a activităţii CSM.

source: https://krescentmoon.net/

Xem thêm các bài viết về Giải Trí: https://krescentmoon.net/category/giai-tri/

10 Comments

 1. Ana Birchal , da bine ca imagine in acest minister, și a dovedit că are și acea latura umana , rar întâlnită în justiție .felicitări!!! Un ministru pe justiție cu adevărat ,a fost domnul TUDOREL TOADER , un mare profesionist ce trebuia lăsat să și facă datoria, însă nevrid sa joace cum i se cînta ,a fost schimbat în stil dușmănos ,după ce i s a pus în circa vrute și nevrute.

 2. Stunning Work, I really enjoyed it!, See this New Album 'Monish Jasbird – Death Blow', channel link www.youtube.com/channel/UCv_x5rlxirO-WKjLIyk6okQ?sub_confirmation=1 , you might like 🙂

 3. E clar ca nu se doreste aceasta sectie, de ce nu se doreste? Pentru ca multi "magistrati" vor plati pentru faptele mizerabile pe care le-au facut. DNA a mai primit ieri o lovitura, intr-un dosar in care oameni nevinovati au stat in puscarie. Totul este destul de clar,judecatori si procurori au luat foarte multa spaga, sa distruga vieti, nu cred ca exista vreo diferenta intre un astfel de "magistrat" si un criminal platit.

 4. Ana Birchall ce interese meschine urzesti tu cu zambetul tàu de inocentà? ocupi aceastà functie pt a sabota in loc sà faci putinà luminà in acest minister.Urgent demisia!

 5. Scandal monstru la varful.justitiei
  🌌
  Lipsa cvorum la CSM
  Roxana Ciuca- reporter
  La Ministerul Justitiei
  CSM
  Conflict juridic de natura constitutionala
  Nemultumire
  Plenul CSM
  📓 Ieri nu a fost cvorum
  Sedinta nu s-a desfasurat
  Lia Savonea a facut declaratii incendiare
  Declansez un conflict juridic
  . Ingerinta
  Actiuni de subminare
  … A 6 a oara
  De ce lipsiti si nu ….
  Concurs
  Numirea Sefei SIIJ
  Moficari legislative.
  📓

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *